Την Κύθνο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο κ. Σταμάτη Γαρδέρη, παρουσία του Επάρχου Κέας Κυθνου κ. Βιτάλη, του Αντιδημάρχου κ.Ηλιού και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φιλιππαίου, συζητήθηκε εκτενώς η πορεία των έργων που υλοποιούνται, αλλά και αυτών που προγραμματίζονται στο νησί.

Ο κ. Λεονταρίτης είχε την ευκαιρία μάλιστα να πραγματοποιήσει αυτοψία στο έργο της κατασκευής του αρχαιολογικού μουσείου σε συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Πολιτισμού, στο γήπεδο ποδοσφαίρου που κατασκευάζεται για πρώτη φορά στο νησί σε συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου και στο οποίο θα τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς καθώς και σε άλλα έργα.

Κατόπιν ο κ. Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Η άριστη συνεργασία, έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση έργων και τον προγραμματισμό νέων. Συνεχίζουμε, μαζί με τους συναδέλφους του Α' Βαθμού την προσπάθεια, την οποία στη λήξη της θητείας μας, θα αξιολογήσουν οι συμπολίτες μας".

Αύριο το πρωί ο κ. Λεονταρίτης αναχωρεί για τη Σέριφο, όπου έχει οριστεί συνάντηση με το Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού.

image_print