Διήμερη επίσκεψη στην Κω πραγματοποιεί από χθες (Σάββατο) ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στις υπό εξέλιξη σχολικές μονάδες, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για τα τεχνικά έργα, Θεοδόση Νικητιάδη.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας έγινε εκτενής συζήτηση για την πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, στο ΕΠΠΕΡΑΑ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο νομαρχιακό πρόγραμμα Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Μαχαιρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη δημοτική αρχή, ζήτησε όμως από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΚ αυτές να εντατικοποιηθούν ώστε μέσα στα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια να δεσμευτούν οι απαραίτητοι πόροι.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου που διοργανώνεται στην Κω, με θέμα την Ιπποκρατική Ιατρική.

Επίσης παρέστη στη συστατική συνέλευση των Φίλων Νοσοκομείου Κω και στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού για την πρώτη παρουσίαση του “Κωακού Ελληνικού Πρωινού”. 

image_print