Την πορεία των έργων (σχολεία, οδικά έργα κλπ) που πραγματοποιούνται στην Κω επέβλεψε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο νησί, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συνεργασία με τον δήμαρχο Κώστα Καίσερλη και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο της περιφερειακής ενότητας Μαρία Κυπραίου.

 Στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων από τα ενοίκια που δίδονται για τη στέγαση υπηρεσιών της Περιφέρειας, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου δρομολόγησε και τις διαδικασίες μεταστέγασής τους στους χώρους του Διοικητηρίου (πρώην Επαρχείο Κω).

 Ο κ. Χατζηδιάκος διαβεβαίωσε τις τοπικές αρχές και τους υπαλλήλους ότι η περιφερειακή αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα είναι κοντά τους, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει συνεχής και στενή συνεργασία.

 Ευχαριστίες

 Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου δεν παρέλειψε, για μία ακόμα φορά, να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και τους συλλόγους που συμμετείχαν στη δεντροφύτευση της Κυριακής στη Ρόδο, απευθύνοντας ένα δημόσιο έπαινο στους εργαζομένους της ΕταιΠροΦυΚα και της Φυτώριο Α.Ε της Περιφέρειας, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία του χώρου που έγινε η αναδάσωση στις Εφύλλες.

 Επίσης, ευχαρίστησε την εταιρεία ΕΚΟ για την ευγενική της χορηγία να προμηθεύσει με καύσιμα τα οχήματα των εθελοντών.