Στη Σέριφο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης 

 

Στη Σέριφο βρίσκεται από χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Την Τετάρτη παρέστη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Έπαρχου της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου κ. Νικόλαου Βενάκη και Φορέων του νησιού.

Μια σειρά έργων, τόσο των ενταγμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, όσο και των εγγεγραμμένων στο Τεχνικό της Πρόγραμμα, απασχόλησαν τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην οριστικοποίηση της μελέτης για την περιοχή του Αυλόμωνα, μια μελέτη που προτείνει σημαντικές λύσεις στο πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τη Σέριφο, αλλά και στο έργο της επισκευής του Γυμνασίου-Λυκείου Σερίφου που βρίσκεται σε στάδιο συμβασιοποίησης και αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα. 

Ο κ. Λεονταρίτης επεσήμανε τη σπουδαιότητα των έργων για το νησί, τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση αυτών των έργων και τον προγραμματισμό νέων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αρχής στα υποστελεχωμένα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. 

 "Είμαστε δίπλα στους μικρούς και υποστελεχωμένους Δήμους. Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια συνδρομής κι ενίσχυσής τους προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών του πανέμορφου νησιού της Σερίφου. Δεν είναι τυχαίο ότι η Περιφέρεια υλοποιεί αρκετά έργα στο νησί που καλύπτουν όλους τους τομείς: της υγείας, της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος και των υποδομών", δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης.