Στη Σαντορίνη βρίσκεται από σήμερα, Παρασκευή 2 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, επίσημος προσκεκλημένος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (Ε.Ο.ΠΕ.) εν όψει του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών, στο οποίο συμμετέχουν δύο κυκλαδίτικες ομάδες, ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας και ο ΑΟΝ Πανναξιακός, καθώς επίσης και οι ομάδες του Ηλυσιακού και του Ολυμπιακού.

 

Ο κ. Λεονταρίτης το διήμερο της παραμονής του στο νησί θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με την Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, κα Θεώνη Λειβαδάρου, τον Δήμαρχο, κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας καθώς και με άλλους Φορείς του νησιού.

 

Στην ατζέντα της συνάντησης αναμένεται να κυριαρχήσουν: τα προβλήματα που έχουν επιδεινωθεί στο λιμάνι του Αθηνιού, το οποίο με χθεσινή Απόφασή του ο Αντιπεριφερειάρχης κήρυξε εκ νέου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τα έργα οδοποιίας του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, τα οποία θα εκτελέσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και άλλα θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

 

image_print