ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ              

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

     & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Αντώνη ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

                                             

 

Στη Πάρο μετέβην ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ στις 25 ΙΟΥΛ όπου συμμετείχε στην παρουσίαση των Πεπραγμένων του ΄Εργου Εφαρμοσμένης ΄Ερευνας  : «Διατήρηση και αξιολόγηση αυτόχθονων οινοποιήσιμων ποικιλιών των Κυκλάδων με δημιουργία πιλοτικού αμπελώνα» που έγινε από τον Δρ.Απόστολο ΑΥΓΕΛΗ , παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πάρου Παντελή ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, του Δημάρχου Πάρου Χρήστου ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, του Περιφερειακού Συμβούλου Πάρου Κώστα ΜΠΙΖΑ και του Αντιδημάρχου Παναγιώτη ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ.

        Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου στην Παροικιά με την παρουσία του Προέδρου αυτού Νίκου ΤΣΙΓΩΝΙΑ, του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Κυκλάδων Γιώργου ΠΑΓΑΝΕΛΗ, των Γεωπόνων – στελεχών της Περιφέρειας  καθώς και Οινοποιών-Αμπελουργών της Πάρου.

       Ακολούθως την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Τυροκομείο του Συνεταιρισμού.

Την Παρασκευή 26 ΙΟΥΛ πραγματοποίησε περιοδεία σε αμπελώνες του νησιού και επισκέφθηκε το οινοποιείο ΜΩΡΑΙΤΗ στη Νάουσα της Πάρου.

Το Σάββατο 27 ΙΟΥΛ μετέβην στον ορεινό αμπελώνα του Αντώνη ΚΑΠΑΡΟΥ ο οποίος σε ηλικία 78 ετών εξακολουθεί να είναι ενεργός αμπελουργός και επί σειρά ετών από τους κορυφαίους Συνεταιριστές του νησιού.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου Νίκο ΤΣΙΓΩΝΙΑ, υπάρχει αδιάλειπτη συνεργασία για την επίλυση του γνωστού προβλήματος του Αγροτικού Συνεταιρισμού .

Την Δευτέρα και Τρίτη 29 και 30 ΙΟΥΛ θα βρίσκεται στη ΣΥΡΟ για να παραστεί σε προγραμματισμένες συναντήσεις.

 

 

 

image_print