Στις 15 Μαρτίου ανοίγουν οι εγγραφές για τον

1ο Rhodes Virtual Marathon

Ο Μαραθώνιος Ρόδου, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του,  σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον 1ο Rhodes Virtual Marathon. Πρωταρχικό μέλημα, η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου και θα συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες δρόμου αποστάσεων 10 χλμ., 5 χλμ. και 2 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Δευτέρα 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 5 Μαΐου. Για να εγγραφείτε, κατεβάστε την εφαρμογή Sporthive Live/Rhodes Virtual Marathon και κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί: Δήλωσε συμμετοχή/ Sign Up και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής:

Το απλό πακέτο περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Κόστος: Δωρεάν

Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

-Αποστολή αναμνηστικού πακέτου συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα, t-shirt και προσωπικός αριθμός συμμετοχής). Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Κόστος:

10€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας

20€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας

Όλοι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν ή να περπατήσουν την απόσταση που έχουν επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσει την προσπάθεια ο κάθε αθλητής, βγάζει μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή του (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού κτλ.) και την ανεβάζει μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχει λάβει και την επίδοση του πατώντας το κουμπί [Ανέβασε το χρόνο σου/Submit Results] στην εφαρμογή Sporthive Live/Rhodes Virtual Marathon.

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξει όσες φορές επιθυμεί την απόσταση και να βελτιώσει την επίδοσή του μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 9 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα. Σημειώνεται ότι όποιος επιθυμεί να λάβει μονάδες για το Abbott World Marathon Major από τον Rhodes Virtual Marathon, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον αγώνα μέσα σε 24 ώρες.

 

-Ο 1ος Rhodes Virtual Marathon διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ Μαραθώνιος Ρόδου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ

-Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι όμιλος H Hotels Collection και η Under Armour

-Επίσημοι χορηγοί: iStorm, Mitsis Grand Hotel, Aegean Airlines, Blue Star Ferries