Το πρόγραμμα

 

Η μετάβαση των πληρωμάτων στο νησί θα γίνει Παρασκευή 20/5 πρωί. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των αγωνιζομένων και ο τεχνικός & διοικητικός έλεγχος μπροστά από το Δημαρχείο Ερμούπολης στην πλατεία Μιαούλη στις 19:00 μ.μ.

Μετά τον τεχνικό έλεγχο θα ακολουθήσει υποδοχή των πληρωμάτων στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατεία Τσιροπινά.

Το Σάββατο 21/5 στη 13:00 μ.μ. θα δοθεί η εκκίνηση από την πλατεία Μιαούλη.

Ο αγώνας θα περάσει από όμορφες διαδρομές του νησιού, όπως: Ερμούπολη, Επισκοπειό, Κίνι, Δανακός, Ντε λα Γκράτσια, Κόμιτο, Βάρη, Σαν Μιχάλη, Λαζαρέτα, Μάννα & Γαλησσάς.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η δεξίωση απονομής επάθλων και μετά οι συμμετέχοντες θα είναι ελεύθεροι να διασκεδάσουν στο νησί.

Η Κυριακή είναι ελεύθερη μέρα, όπως αρμόζει σε μία τέτοια εκδήλωση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί αργά το μεσημέρι ή όπως επιθυμεί το κάθε πλήρωμα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον αγώνα, μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ www.sisa.gr

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης ανέφερε:

«Υποδεχόμαστε με χαρά στο φιλόξενο νησί μας τα εβδομήντα (70) και πλέον πληρώματα των ΣΠΟΡ αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Σύρου.

Είμαι βέβαιος ότι οι Συριανοί θα απολαύσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα και ότι τα οφέλη από αυτήν την αθλητική διοργάνωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα είναι μεγάλα για τη Σύρο και το Νότιο Αιγαίο».

 

image_print