ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για τη συμμετοχή ΜμΕ στις δραστηριότητες του

Ευρωπαϊκού Έργου “SHAPES”

SHARING PRIOR EXCELLENCE AND SUPPORT FOR THE MED CREATIVE ASSET

 

Η Αναπτυξιακή Εταιρία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.Α., συμμετέχει από κοινού με άλλους 12 φορείς από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, τη Γαλλία και την Ελλάδα, στο Έργο “SHAPES” SHARING PRIOR EXCELLENCE AND SUPPORT FOR THE MED CREATIVE ASSET. Πρόκειται για ένα διακρατικό, συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο που έχει ως σκοπό την ανταλλαγή  πληροφοριών, γνώσεων, εργαλείων και υπηρεσιών εμπλέκοντας δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην προαγωγή της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής καινοτομίας στην περιοχή της Μεσογείου. Κύριος στόχος του έργου είναι η προσέγγιση και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους δημιουργικούς τομείς της αγοράς με έμφαση στην καινοτομία είτε στην παραγωγή είτε στο τελικό προϊόν.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.Α. καλεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που καλύπτουν τα ακόλουθα κριτήρια να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση ενδιαφέροντος, προκειμένου να εξεταστεί η ενεργός συμμετοχή τους σε συγκεκριμένες δράσεις του έργου.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κάποιον/κάποιους από τους ακόλουθους κλάδους και έχουν να επιδείξουν καινοτόμα και δημιουργικά χαρακτηριστικά:   

*        Επίπλωση κουζίνας/ τραπεζαρίας

*        Σχεδιασμός φωτισμού

*        Αξεσουάρ ταξιδιού

*        Αρώματα και προσωπική φροντίδα

*        Δώρα, μόδα, Κοσμήματα

*        Κήπος και εξωτερικός χώρος (συστήματα, έπιπλα, αξεσουάρ, κηπουρική)

*        Λευκά είδη σπιτιού

Η επιχείρηση που θα επιλεγεί θα υποστηριχτεί από την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.Α. προκειμένου να λάβει μέρος στις επιχειρηματικές συναντήσεις του έργου “SHAPES” και στις οποίες θα συμμετάσχουν αντίστοιχες επιχειρήσεις από τις εμπλεκόμενες χώρες. Στόχος είναι να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά προκειμένου να παρουσιάσει τη Μεσογειακή Αριστεία στο πλαίσιο του έργου “SHAPES”.

Παράλληλα, θα έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα εργαλεία που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του έργου και οι οποίες θα απευθύνονται στις επιχειρήσεις του δημιουργικού κλάδου και θα αποτελέσει μέλος της διαδικτυακής κοινότητας αριστείας που θα απαρτίζεται από όλες τις επιλεγείσες επιχειρήσεις προερχόμενες από τις συμμετέχουσες χώρες.

Η επιλογή της πλέον κατάλληλης επιχείρησης θα εξασφαλίσει την επιτυχή υλοποίηση των δράσεων του έργου και την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων που θα απευθύνονται στις ΜμΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δεσμευόμαστε να παράγουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα ώστε να προωθήσουμε την υιοθέτηση πολιτικών πιο κοντά στις ανάγκες σας: Γίνετε και εσείς αρωγός της προσπάθειας του Έργου SHAPES!

 

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.Α. θα επικοινωνήσει με τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν ενδιαφέρον σε περίπτωση που απαιτούνται επιπλέον πληροφορίες για την αξιολόγησή τους.

Αποστολή δηλώσεων ενδιαφέροντος: elnikitara@otenet.gr , υπ’ όψιν κας Νικηταρά Ελευθερίας.

Η ημερομηνία λήξης παραλαβής των δηλώσεων είναι η 10-02-2014

 

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Εκ μέρους της κοινοπραξίας του Έργου SHAPES

 

Αναπτυξιακή Εταιρία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε Ν.Ε

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος_Shapes.doc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image_print