Με  επιτυχία διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό, η εθελοντική αιμοδοσία από Δωδεκανήσιους φοιτητές που διοργανώθηκε χθες (Τετάρτη), από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τα δραστήρια και ευαισθητοποιημένα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων των Φοιτητών μας από διάφορες πόλεις της χώρας.

Όπως  τόνισε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος σε θέματα κοινωνικής μέριμνας κ. Δέσποινα Μουτάφη, που ήταν παρούσα σ’ όλη τη διαδικασία, “το σύνθημα των νέων μας «Δίνουμε αίμα γιατί μας περισσεύει αγάπη» και η ενεργή συμμετοχή τους στα προβλήματα της κοινωνίας μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον που θα στηρίζεται σε πανανθρώπινες αξίες”.

Για την επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής σημαντική ήταν η παρουσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αδελφότης Αίματος», ενώ ουσιαστική, πέρα από τη συμβολική της σημασία, ήταν επίσης η συμμετοχή  του πατέρα Νεκτάριου Πόκκια, μεταφέροντας το μήνυμα της Εκκλησίας μας για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

image_print