Οι δημοσιογράφοι της Ρόδου, μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, διέθεσαν σήμερα ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας, συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Η αξία των τροφίμων αντιστοιχούσε στο ετήσιο ποσό που παραδοσιακά τα προηγούμενα χρόνια προορίζονταν για την αγορά χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών στα παιδιά των δημοσιογράφων της Ρόδου.

«Ο κλάδος μας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας, ως ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε όλοι απέναντι στους συνανθρώπους μας» τόνισε ο εκπρόσωπος των Ένωσης Γιώργος Ζαχαριάδης, που ζήτησε οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας να ευαισθητοποιηθούν και να υποστηρίξουν αυτήν τη σημαντική δομή.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την ευγενική τους προσφορά, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ουσιαστική συμβολή των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας, με σκοπό τη στήριξη και ανακούφιση των συμπολιτών μας.

image_print