ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

 

            Την Παρασκευή 18/10/2013, συμπολίτης μας επιχειρηματίας, προσέφερε ένα τόνο ζυμαρικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας στη Ρόδο.

            Πρόκειται για τον κ. Μιχάλη Ζησιμάτο, επιχειρηματία εστίασης στην Λίνδο, ο οποίος συνοδευόμενος από την μητέρα του κα. Σουζάν Ζησιμάτου, το γένος Μας, και παρουσία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου  Δέσποινας Μουτάφη, παρέδωσαν την μεγάλη ποσότητα των ζυμαρικών στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

            Ο κ. Ζησιμάτος συνομιλώντας με τον Περιφερειάρχη, τόνισε ότι, συναισθανόμενος την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν εκατοντάδες οικογένειες στην Ρόδο, ένιωσε έντονη την ανάγκη να βοηθήσει έμπρακτα τους συνανθρώπους του και δήλωσε ότι θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόσθεσε επίσης ότι τα ζυμαρικά είναι συνειδητά ελληνικής προέλευσης,  γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε « πρέπει όλοι εμείς, να στηρίξουμε τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας, σ΄ αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνά η πατρίδα μας».

            Ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης και η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα. Μουτάφη ευχαρίστησαν τον κ. Μιχάλη Ζησιμάτο και την μητέρα του και τους ευχήθηκαν να είναι πάντα άξιοι να συμμετέχουν ενεργά σε κοινωφελείς σκοπούς και δράσεις.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου, στηρίζει κάθε μήνα 270 οικογένειες, οι οποίες αποτελούνται από 670 μέλη εκ των οποίων τα 192 είναι παιδιά.

 

 

 

Δ/νση: Καποδιστρίου 98 – Ρόδος                             

Τηλ: 22410 20243                                                               

Fax: 22410 20274                                                               

Ώρες λειτουργίας 9:00 – 14:00

image_print