Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να συνδιοργανώσει με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου με το διακριτικό τίτλο «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» δράση στα πλαίσια ενημέρωσης για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων) στη Δημόσια Τράπεζα, για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Μυελού των Οστών, η οποία θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου  στις 13 και στις 14 Νοεμβρίου 2017.

 

Για τον παραπάνω λόγο ζητούμε την προμήθεια του κάτωθι έντυπου υλικού:

Χαρακτηριστικά

Ποσότητα

  1. Οχτασέλιδα φυλλάδια 4χρωμης εκτύπωσης με δύο στήλες ανά σελίδα, μπρος – πίσω τύπωμα με έγχρωμες φωτογραφίες ανά σελίδα, διάστασης 19Χ19 cm σε χαρτί velvet 150g, βιβλιοδεσία καρφίτσα.   

1.000 τμχ.

  1. Αφίσες διάστασης Α3, 4χρωμης εκτύπωσης σε χαρτί velvet 120g

100 τμχ.

 

Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι η παραπάνω προμήθεια θα παραδοθεί στην υπηρεσίας μας συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα παραστατικά (δελτίο αποστολής – τιμολόγιο επί πιστώσει) τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη της δράσης.

Οι προσφορές θα κατατίθενται πρωτότυπες με σφραγίδα και υπογραφή στο Πρωτόκολλο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Ερυθρού Σταυρού 12, Τ.Κ. 85100, Ρόδος) ή με αποστολή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: e.attiti@rho.pnai.gov.gr μέχρι και την 24/08/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

image_print