Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, συνοδευόμενος από τον   Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής πρόκειται να μεταβεί   την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στη Σύρο σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου. ‘Εχουν προγραμματιστεί  ενημερωτικές συνελεύσεις  με τα Δ Σ των συλλόγων των αγροτών, μελισσοτρόφων και επαγγελματιών αλιέων   στις 18:00, ενώ  στις 21:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Δ Σ Επιμελητήριου  Κυκλάδων.
   Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου έχουν  προγραμματιστεί  στην Τήνο   ενημερωτικές  συνελεύσεις   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου και ώρα 1:00 , την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου  στην Άνδρο και  ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
   Επίσης σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης δέχτηκε την επίσκεψη του πρόεδρου του Τ.Σ. Ιστρίου κ. Βασίλη Βουκκή και του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Μερκούριος κ. Άκη Παπακώστα και συζήτησαν θέματα που αφορούν την  Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο και έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα.