Στο πλαίσιο προβολής των νησιών της Δωδεκανήσου στην Τουρκία και προσέλκυσης περισσότερων τουριστών από τη γειτονική χώρα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει ειδική εκδήλωση στην Αττάλεια, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Για την αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης, που απευθύνεται σε τουριστικούς πράκτορες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κλπ., συναντήθηκαν σήμερα, μετά από πρόσκληση της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Διακοσταυριανού,  εκπρόσωποι των τοπικών φορέων οι οποίοι καλούνται να πλαισιώσουν την αποστολή και την όλη προσπάθεια.

Στη σύσκεψη, εκτός του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ρόδου Μανώλης Καμπουρόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων κ. Κώστας Γεωργιάδης και Κασέντ Χαρμπ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Ματσίγγος,  ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Κουκούλης, ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Μπάμπης Παλογιαννίδης και η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Δωδεκανήσου Χριστίνα Λόη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

«Και η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη συνολικότερη στρατηγική της Περιφέρειας για προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος σε αγορές από τις οποίες η τοπική μας οικονομία μπορεί να αποκομίσει μετρήσιμα οφέλη», τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης η κα Δέσποινα Διακοσταυριανού.