Αυτοψία στη Γέφυρα Μάκαρη επί της επαρχιακής οδού Μαλώνα – Μάσσαρι  πραγματοποίησε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, όπου διαπίστωσε τα προβλήματα που υπάρχουν, και έδωσε εντολή να ξεκινήσουν από αύριο κιόλας επιχωματώσεις και άλλες απαραίτητες παρεμβάσεις.

Όπως έγινε γνωστό, εκκρεμεί η υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο και τους μελετητές, προκειμένου να υπάρξει οριστική και συνολική επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου χειμώνα.

Ο κ. Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταύρο Παραλούση, τον χωρικό αντιδήμαρχο Λινδίων και Νότιας Ρόδου Μιχάλη Παλαιολόγο και τον αντιπρόεδρο της δημοτικής ενότητας Λάρδου Γιώργο Καστανίδη, επισκέφθηκε τα αντιπλημμυρικά έργα σε Φονιά και Κηπηρίωνα.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τον Αρχάγγελο όπου είχε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχάλη Κινδυλίδη και τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Στέργο Παρδαλό, από τους οποίους υποβλήθηκε το αίτημα για κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή Στεγνά.

image_print