Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, παρέλαβε σήμερα από τον  Διευθυντή της  Attica Bank Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας κ. Εμ Βαρίκα,  120 στολές προσφορά της Τράπεζας για το εργατικό προσωπικό της Περιφέρειας, τους εργαζόμενους στη Φυτώριο Α.Ε. και τους άνδρες  των πιστοποιημένων εθελοντικών οργανώσεων για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου προκειμένου να ενισχυθεί η  αντιπυρική προστασία της Δωδεκανήσου την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

 

O Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Βαρίκα για την θετική ανταπόκριση της Attica Bank στο αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια του σχεδιασμού για την Οργάνωση Εθελοντικών Οργανώσεων Πρόληψης και Καταστολής Πυρκαγιών, στις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, θεωρώντας την  προσφορά τους ουσιαστική και πολύτιμη.

 

Σήμερα τα συνεργεία της Περιφέρειας μετά την ολοκλήρωση του καθαρίσματος της νησίδας Τζέρσεϊ από το Ροδίνι έως το Φαληράκι και Τσαϊρι – Αεροδρόμιο άρχισαν τις εργασίες καθαρισμού στον Επαρχιακό δρόμο από Περιμετρική οδό προς Καλλιθέα  ώστε ν’ αναβαθμιστεί αισθητικά πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

 

Με την ευκαιρία τα συνεργεία προχώρησαν στο κλάδεμα και τον καλλωπισμό  των δέντρων μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις  της Ε.Ρ.Α..

 

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Φυτώριο και επέβλεψε την συνέχιση των εργασιών κατασκευής πεζοδρομίου – ποδηλατοδρόμου από την Καλλιθέα προς το Καρακόνερο, το οποίο εκτελεί με Προγραμματική Σύμβαση ο Δήμος Ρόδου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

image_print