Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις ενδιαφερομένων καταρτιζομένων για την παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης σε όλα τα Δωδεκάνησα στα πλαίσια του έργου «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ» της δράσης «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του μέτρου «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υλοποιείται από το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου(ΠΕΔΝΑ)

Οι θεματικές κατηγορίες των προγραμμάτων κατάρτισης είναι α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ –ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ β) ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ γ) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ δ) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ε) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η συμμετοχή στα προγράμματα κατάρτισης είναι δωρεάν ενώ σε κάθε καταρτιζόμενο θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκπαιδευτές ενηλίκων που ενδιαφέρονται να διδάξουν στα προγράμματα κατάρτισης καλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους και να εγγραφούν στο ειδικό μητρώο εκπαιδευτών.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς τηλ. 2241070615 που έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή στην ιστοσελίδα του έργου www.katartisi-pnai.gr.

image_print