Παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου από το ύψος της διασταύρωσης προς Αρχάγγελο (ΧΘ 30+900) έως τη διασταύρωση προς Αρχάγγελο-Μαλώνα (ΧΘ 32+700) μέσω του οικισμού του Αρχαγγέλου στα πλαίσια της εκτέλεσης των εργασιών του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ»

 

Σας ενημερώνουμε ότι από 05-03-2013 ημέρα Τετάρτη στο σημείο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου που διέρχεται από τον ποταμό «Σκατουλιάρη» (ΧΘ 31+900) θα εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ». Για τον λόγο αυτό το τμήμα της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου από το ύψος της πρώτης διασταύρωσης προς Αρχάγγελο έως τη διασταύρωση προς Αρχάγγελο-Μαλώνα θα κλείσει.

Τα διερχόμενα οχήματα και για τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας θα κατευθύνονται με την κατάλληλη σήμανση μέσω του οικισμού του Αρχαγγέλου.

Οι κάθετοι δημοτικοί δρόμοι επί της Εθνικής Οδού που συμβάλουν στο περιφραγμένο τμήμα εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμείνουν κλειστοί σε όλο το πλάτος τους επί της Εθνικής Οδού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.