Παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της αερογέφυρας Αφάντου έως τον κόμβο του Golf μέσω της παραλιακής οδού στα πλαίσια της εκτέλεσης των εργασιών του έργου:

              «Ολοκλήρωση εργασιών βελτίωσης – διαπλάτυνσης εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου από Φαληράκι έως Κολύμπια»

 

       Σας ενημερώνουμε ότι από 22-10-2013 ημέρα Τρίτη στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου με κατεύθυνση τη Ρόδο από το ύψος της αερογέφυρας Αφάντου έως τον κόμβο του Golf θα εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου: «Ολοκλήρωση εργασιών βελτίωσης – διαπλάτυνσης εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου από Φαληράκι έως Κολύμπια». Για τον λόγο αυτό το τμήμα της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου με κατεύθυνση τη Ρόδο από το ύψος της αερογέφυρας Αφάντου έως τον κόμβο του Golf θα κλείσει. 

Τα διερχόμενα οχήματα θα κατευθύνονται με την κατάλληλη σήμανση προς Ρόδο δια μέσω της παραλιακής οδού Αφάντου.

Οι κάθετοι δημοτικοί δρόμοι επί της Εθνικής Οδού που συμβάλουν στο περιφραγμένο τμήμα εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμείνουν κλειστοί σε όλο το πλάτος τους επί της Εθνικής Οδού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών

image_print