Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου,  πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, η ορκωμοσία του  νέου  Περιφερειακού Συμβούλου  κ. Αντώνη Χατζηιωάννου.

Ο κ. Χατζηιωάννου, ως πρώτος αναπληρωματικός Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ρόδου, του συνδυασμού «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μιχάλη Δρακιού.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος,  μετά την ορκωμοσία δήλωσε:

«Καλωσορίζω τον κ. Χατζηιωάννου στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, οι προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, είναι πολύ μεγάλες. Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός της  πολύχρονης ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση και της καλής γνώσης των τοπικών ζητημάτων. Εύχομαι καλή δύναμη, καλή θητεία  και καλή συνεργασία, επ’ ωφελεία του τόπου».

Ο κ. Αντώνης Χατζηιωάννου από την πλευρά του δήλωσε ότι ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχής ώστε η αυτοδιοίκηση στη χώρα μας να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και να πάψει να χειραγωγείται από το κεντρικό κράτος, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα τοπικά ζητήματα.

 

 

image_print