Ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων και επιχειρηματιών επισκέφθηκε στην Σύμη την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της προώθησης του νησιού στην τουρκική τουριστική αγορά υπό τον από κοινού σχεδιασμό του Δήμου Σύμης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

            Οι επισκέπτες δημοσιογράφοι εκπροσωπούν σημαντική μερίδα του τουρκικού Τύπου και μέσα ευρείας κυκλοφορίας όπως Cumhuriyet Haftasonu, Food and Travel dergisi, Hyrriyet Daily News κ.α. Η παραμονή των δημοσιογράφων και των επιχειρηματιών της γείτονα χώρας θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, και θα αξιοποιηθεί με την περιήγηση στο ξεχωριστό νησί της Δωδεκανήσου, αλλά και με τις συναντήσεις των Τούρκων επισκεπτών με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες της Σύμης, ώστε να μπουν τα θεμέλια καλής και αμοιβαίας συνεργασίας με άξονα την προώθηση του νησιού ως επιφανή τουριστικού προορισμού.

 

            Η εν λόγω δράση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εντάσσεται στις στοχευμένες ενέργειες προβολής του τουριστικού προφίλ του Αιγαίου και αποτυπώνει τον συντονισμό ανάμεσα στο Δήμο της Σύμης και την Περιφέρεια για την άμεση αύξηση της τουριστικής κίνησης και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νησί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image_print