Την Κυριακή 28/4/2013, για άλλη μια φορά οι πρόσκοποι παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που συγκέντρωσαν όλα τα προσκοπικά συστήματα της Ρόδου. Τους προσκόπους υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος. Φώτης Χατζηδιάκος και η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Δέσποινα Μουτάφη.

Με προσκοπική τάξη και καλή διάθεση τα παιδιά τακτοποίησαν τις μεγάλες ποσότητες τροφίμων που συγκέντρωσαν οι ίδιοι από τα super market της πόλης, με την καθοδήγηση των βαθμοφόρων τους.  Παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Έφορος κος. Σάκης Κατσαμούνδης, η αναπληρώτρια Έφορος κα. Τερέζα Κωνσταντινίδη, ο αρχηγός του 4ου συστήματος ναυτοπροσκόπων Ρόδου κος. Δημήτρης Σαλιάρης, η αρχηγός 2ου συστήματος Κρεμαστής κα. Κατερίνα Κασιώτη, η αρχηγός του 6ου συστήματος κα. Εύα Σακκή, και ο υπαρχηγός του 1ου συστήματος προσκόπων Ρόδου κος. Νίκος Κυπριώτης.

Επίσης παρέστησαν αρκετοί βαθμοφόροι όλων των συστημάτων και πρόσκοποι.

Ο αντιπεριφερειάρχης κος. Χατζηδιάκος  ευχήθηκε και ευχαρίστησε τους προσκόπους, τονίζοντας ότι η συμβολή τους, στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι πολύ σημαντική, διότι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλη την κοινωνία στην ανάδειξη των αισθημάτων αλληλεγγύης και αλτρουισμού.

Ευχές και ευχαριστίες απεύθυνε και η κα. Μουτάφη η οποία αναφέρθηκε και στις νέες κοινωνικές ανάγκες που προέκυψαν, και παρότρυνε τα παιδιά να συνεχίσουν να είναι αλληλέγγυα σε όλες τις εκφράσεις της ζωής.

image_print