Μία μεγάλη ομάδα από ναυτοπροσκόπους και προσκόπους της Ρόδου, παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Σάββατο 01.03.2014.

Παρουσία του Περιφερειάρχη κου Γιάννη Μαχαιρίδη και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Δέσποινας Μουτάφη, ο Έφορος Δωδεκανήσου κος Σάκης Κατσαμούνδης, βαθμοφόροι και παιδιά, έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, προσφέροντας τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν μετά από δική τους πρωτοβουλία και δράσεις.

Από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου. Παρόντες ήταν: Κος Δημήτρης Σαλιάρης (Αρχηγός συστήματος), κος Φλεβάρης (Υπαρχηγός συστήματος), κος Καραβόλιας (Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης), κος Ιατρίδης (Αρχηγός ομάδας) και ναυτοπρόσκοποι.

Από την 1η και 6η Κοινότητα Ανιχνευτών Ρόδου παρόντες ήταν: κος Νίκος Κυπριώτης (Αρχηγός Κοινότητας), Σιμάη Καϊμακτζή (Υπαρχηγός Κοινότητας) και Ανιχνευτές 15-18 ετών. Παρέδωσαν τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση-συναυλία που πραγματοποίησαν στο ‘Ροδίων Παιδεία’: <<Δώσε Κίνηση στην Κίνηση>>.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τους παριστάμενους και τόνισε την σπουδαιότητα του έργου του Προσκοπισμού που εκτός των άλλων, διδάσκουν βιοματικά, τα νέα παιδιά να είναι αλληλέγγυα και να προετοιμάζει σωστά τους αυριανούς ενεργούς πολίτες