Ο Γιώργος Νικητιάδης, στην πρεμούρα του να πλήξει πολιτικά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  αδιάβαστος, ως συνήθως,  και προφανώς τελών εν συγχύσει, τελικά στρέφεται κατά του Δημάρχου Κω και φίλου του, Γιώργου Κυρίτση.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, με ημερομηνία 2/8/2017 (επισυνάπτεται), ο συντονισμός των ενεργειών για την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τον ισχυρό σεισμό της 21/7/2017, ανατίθεται στον Δήμο Κω.

Κατά συνέπεια οι παρατηρήσεις του κ. Νικητιάδη περί αδράνειας και ολιγωρίας, στέφονται κατά του Δημάρχου Κω, τον οποίον, μέσα στη σύγχυση του, συγχαίρει και ταυτοχρόνως καταγγέλλει!

Σε ότι αφορά τα περί στρατηγικού σχεδιασμού στον τουρισμό, ευτυχώς πέρασε και ο ίδιος από θέση διοίκησης  και έτσι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ποια σχέση έχει με την στρατηγική.

Ο Γιώργος Νικητιάδης, με παραμύθια πολιτεύτηκε, με παραμύθια αποχώρησε – ευτυχώς για τον τόπο –  και με παραμύθια προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα.