Στην Νότια Ρόδο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φ. Ζαννετίδης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της επιτροπής αγροτών, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Πουλή, την Δ/ντρια του Τμήματος Γεωργίας κα Παπανικόλα και την Προϊσταμένη  του τμήματος Προγραμματισμού κα Αποστολίδου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ρόδου κ. Γ. Πόκκιας και Μ. Παλαιολόγου καθώς ο υπεύθυνος του τμήματος Επιδοτήσεων της Γεωργοένωσης κ. Λουκάς Μπονιάτης.

Στη συνάντηση που ζήτησε η επιτροπή αγροτών Νότιας Ρόδου, τέθηκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν ενόψει της νέας ΚΑΠ και της έναρξης υποδοχής των αιτήσεων για την ενιαία ενίσχυση . Συμφωνήθηκε από όλες τις η κατάθεση πρότασης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα θέματα που προκύπτουν από την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ. Η πρόταση, όπως συμφωνήθηκε, θα στηριχθεί από τους βουλευτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται, από την ύπαρξη Κτηματολογίου στη Ρόδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή κινήτρων σε γιατρούς, για την κάλυψη των ελλείψεων στις δομές της Υγείας, θέμα που αφορά πρωτίστως την περιοχή της Νότιας Ρόδου. 

image_print