ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 22810. 82630 –

email:press@pnai.gov.gr         

 

27 Απριλίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ:  Νέες προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Γ. Μαχαιρίδης: «Αναγκαίες σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, αυτές οι δομές»

 

 

Με την παρατήρηση και διαπίστωση, ότι δομές όπως το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» είναι αναγκαίες σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης παρέλαβε σήμερα, παρουσία της αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, περιφερειακής συμβούλου Δέσποινας Μουτάφη, νέες προσφορές από το Σώμα Προσκόπων, τους Εθελοντές Αιμοδότες, τους Lionsκαι τις «Μακεδονικές Γραμμές» του επιχειρηματία κ. Δ. Τσιμενίδη.

 

Τρόφιμα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ως αποτέλεσμα της ανακύκλωσης χαρτιού, προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα των ευγενών χορηγιών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με τον κ. Μαχαιρίδη να ευχαριστεί τους φορείς και τους απλούς πολίτες που συνδράμουν το έργο που επιτελείται για την ανακούφιση εκατοντάδων συνανθρώπων μας.

 

«Η δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορεί σαν πρωτοβουλία να ανήκε στην πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου, όμως η λειτουργία του, που συνεχίζεται με ευθύνη της Περιφέρειας, και το αποτέλεσμα για τους πολίτες είναι έργο της κοινωνίας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης, που για μία ακόμα φορά απηύθυνε έκκληση προς τον επιχειρηματικό κόσμο να μην εγκαταλείψουν τη σημαντική αυτή δομή.

 

Ο κ. Μαχαιρίδης, μάλιστα, εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, όπου γίνονται οι μαζικές προμήθειες των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού, κάλεσε τους ξενοδόχους μας να διαθέσουν το ελάχιστο που μπορούν, ώστε να ενισχυθούν ουσιαστικά τα αποθέματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο θα χρειαστεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες πολλών συμπολιτών μας.