ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 22810. 82630 – 22413.60609

www.pnai.gov.gr

email: press@pnai.gov.gr     

12 Σεπτεμβρίου 2011

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

ΘΕΜΑ:  Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

για την έναρξη της σχολικής χρόνιας

  Την τελετή του αγιασμού στα σχολικά συγκροτήματα Βενετοκλείου, Καζουλείου και Καπνοβιομηχανίας παρακολούθησε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει το παρακάτω μήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, όπως επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών:

 «Η σημερινή μέρα είναι ένα ακόμα ξεκίνημα, μια νέα αρχή που συνοδεύεται από τον ενθουσιασμό και την ανησυχία σας, τις μεγάλες προσδοκίες και τις αγωνίες σας.

 Αυτό είναι το σχολείο. Κάτι σαν την ίδια τη ζωή. Είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας, μέσα από το οποίο οπλίζεστε με τα εφόδια εκείνα που θα δώσουν περιεχόμενο στους στόχους και στα όνειρά σας.

 Εσείς είστε η ελπίδα αυτού του τόπου. Εσείς θα θέσετε υψηλότερους στόχους από εμάς, θα είστε δημιουργικότεροι και θα προσφέρετε ακόμα περισσότερα.

 Στο δύσκολο έργο σας, μέσα από τις τάξεις και τις άλλες σχολικές σας δράσεις, θα έχετε συμπαραστάτες και καθοδηγητές τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας. Αυτοί θα μοιραστούν τον κόπο αυτής της προσπάθειάς σας.

 Εύχομαι δύναμη και υγεία στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εσάς, βέβαιος ότι και αυτή η χρονιά, παρά τις όποιες δυσκολίες, θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί με τη δικαίωση όλων σας».

image_print