Με την τόσο ουσιαστική σε νόημα και συμβολισμό τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, ξεκινά η ανάληψη καθηκόντων σας απέναντι στους πολίτες που σας τίμησαν με την ψήφο τους και απέναντι στον τόπο σας, του οποίου το «τιμόνι» παίρνετε στα χέρια σας.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον του νησιού σας· αποφάσεις για θέματα καθημερινότητας, αλλά και για ζητήματα μείζονος σημασίας. Είμαι βέβαιος ότι μοναδικός γνώμονας θα είναι η ευημερία των δημοτών, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή κίνητρα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού είναι ο θεσμός που βρίσκεται εγγύτερα στις τοπικές κοινωνίες, γι’ αυτό και οι προκλήσεις που καθημερινά καλείται να αντιμετωπίσει είναι μεγάλες και ποικίλες. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών, να τα ιεραρχούμε και να επιδιώκουμε την εξεύρεση μόνιμων λύσεων.

Κάτι το οποίο μόνο με συνεργασία, σύνθεση απόψεων και συλλογική δράση μπορεί να καταστεί δυνατό.

Από την πλευρά μου, σας διαβεβαιώνω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εγώ προσωπικά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σας. 

 

Καλή επιτυχία στο έργο σας.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

image_print