Με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου συναντήθηκε στο γραφείο του την Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδιης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Κωνσταντίνος Κατσίβας, ο Αντιπρόεδρος, κ. Αλέκος Κύρμπασης, ο Γραμματέας κ. Σάββας Παγωνάκης, ο Ταμίας, κ. Χάραλντ Σεγκρέν και ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Κάσσεντ Χαρμπ.

            Ο κ. Μαχαιρίδης συνεχάρη τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ενημέρωσε για τις στρατηγικές ενέργειες της Περιφέρειας για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος της Ρόδου.

            Έγινε ανταλλαγή απόψεων, καθώς και ενημέρωση από πλευράς πρακτόρων, για την απόφασή τους να δραστηριοποιηθούν ακόμα περισσότερο με συνεργασίες μεταξύ των πρακτορείων, προκειμένου οι παρεμβάσεις τους να είναι πιο αποτελεσματικές προς όφελος του τουρισμού.

            Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, η τουριστική αγορά της Τουρκίας είναι για την Περιφέρεια σε προτεραιότητα. Ο κ. Μαχαιρίδης κάλεσε τους πράκτορες να εκμεταλλευτούν και τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες αγορές, όπως αυτή της Τουρκίας, και προς αυτή την κατεύθυνση η Διεύθυνση Τουρισμού θα προσκαλέσει σε συναντήσεις τόσο την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, όσο και την ένωση πρακτόρων από την Τουρκία.  

image_print