Συνάντηση εργασίας με στελέχη της διοίκησης των ΕΛΤΑ είχε το βράδυ της Τετάρτης στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, για το θέμα του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, παρόντος και του Αντιπεριφερειάρχη, Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Από πλευράς των ΕΛΤΑ, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Ιωάννης Ζάρρας, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δικτύου Λιανικής και ο Ηλίας Παναγόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πειραιά και Αιγαίου.

Ο Περιφερειάρχης μετέφερε στη διοίκηση των ΕΛΤΑ την απαίτηση να υπάρχει σταθερή κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του Παραδεισίου, στα ζητήματα που αφορούν τα ΕΛΤΑ, την αγωνία των κατοίκων από το επικείμενο κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, καθώς και την απόρριψη της εναλλακτικής πρότασης για μεταφορά του Ταχυδρομικού Γραφείου, στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».

Οι κκ Ζάρρας και Παναγόπουλος από την πλευρά των ΕΛΤΑ, δεσμεύτηκαν για την πλήρη και σταθερή κάλυψη των ταχυδρομικών αναγκών των κατοίκων του Παραδεισίου, καταθέτοντας μάλιστα την πρόταση να προχωρήσουν άμεσα στη δημοσιοποίηση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ίδρυση και λειτουργία Ταχυδρομικού Πρακτορείου στο Παραδείσι.

Κατόπιν αυτού, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης των ΕΛΤΑ πως θα καλέσει τους κατοίκους του Παραδεισίου, την προσεχή Δευτέρα στο γραφείο του, όπου θα τους ενημερώσει για τις εξελίξεις.

 

image_print