Την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ανακαίνιση του γηπέδου Μαριτσών, ζήτησαν σήμερα από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού συλλόγου  “Ηρακλής Μαριτσών”, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Παπαδημήτρης, ο Έφορος Υλικού, Κωνσταντίνος Δελασέρας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαριτσών, Μόσχος Ζερβός. Από μέρους της Περιφέρειας, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΝΑΙ, Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο Εντεταλμένος Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Νικολής.

Ο κ. Χατζημάρκος δεσμεύτηκε να εντάξει άμεσα το έργο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας , εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότησή του.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ομάδας για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να στηρίξει τον αθλητισμό στα νησιά της και να βοηθήσει τα αθλητικά σωματεία, συμβάλλοντας, με την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων, στην βελτίωση των αθλητικών υποδομών.  Ειδικότερα, η Περιφέρεια διαθέτει ειδικό κωδικό χρηματοδότησης, με συγκεκριμένα ποσά, για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, δεδομένου ότι  ανήκουν στην αρμοδιότητα των Δήμων.

 

image_print