ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

email: press@pnai.gov.gr

                                        

 

 31   Μαρτίου   2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ:   Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της επαρχιακής από περιοχή «Μήδεια» έως τους φωτεινούς σηματοδότες στη περιοχή «Φανερωμένη»

 

 

Από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου (Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Περιβάλλοντος) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνονται τα εξής:

 

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 5 Απριλίου 2011, ημέρα Τρίτη, το τμήμα της επαρχιακής οδού από περιοχή «Μήδεια» έως τους φωτεινούς σηματοδότες στη περιοχή «Φανερωμένη» θα παραμείνει κλειστό λόγο εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια  υλοποίησης των εργασιών του έργου: «Βελτίωση Οδικού Δικτύου Δυτικού Άξονα Νήσου Ρόδου 2010».

Παρακαλούνται οι οδηγοί με προορισμό από και προς την πόλη της Ρόδου να χρησιμοποιούν την επαρχιακή οδό Ρόδου – Κρητικά -Ιξιά -Τριάντα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Παρακαλούμε για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, να επιλέγετε την κατάλληλη κατά περίπτωση είσοδο και έξοδο με την πόλη για τον τόπο προορισμού σας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Οι παραπάνω εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο,  9 Απριλίου 2011.

 

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.