Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑI) και η Αναπτυξιακή Εταιρία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης του διασυνοριακού έργου «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο», με ακρωνύμιο ΕΝΕΡΓΕΙΝ, σε συνεργασία με τη  Προϊσταμένη Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Ν. Αιγαίου και το τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:
 
«ΕΝΕΡΓΕΙΝ στην Εκπαίδευση Νομού Δωδεκανήσου – Δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG Ελλάδα – Κύπρος»
 
Το Σάββατο 20 Ιουνίου,στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Πλ. Ελευθερίας 1, Διοικητήριο)
 
Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν:
Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Δωδεκανήσου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκαν κατά την υλοποίηση του προγράμματος,
Tα εκπαιδευτικά projects με αντικείμενο την εξοικονόμηση ενέργειας που υλοποιήθηκαν σε σχολεία της Ρόδου, της Κω, της Χάλκης, της Καλύμνου, των Λειψών και του Αγαθονησίου.
Επίσης θα γίνει η βράβευση των νικητών του διαδικτυακού μαθητικού διαγωνισμού Enercities.
 
Στόχος της ημερίδας είναι η διάχυση καλών πρακτικών στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειαςκαι βιώσιμης ενεργειακής ανάπτυξης, καθώς  και η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών.
 
image_print