Ημερίδα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, με αντικείμενο την προοπτική τουριστικής ανάπτυξης των νησιών μας και την ενημέρωση για το ΕΣΠΑ 2.

 

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του τουριστικού κλάδου, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, εκπρόσωποι των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και Παραγωγικών και Κοινωνικών Φορέων, ενώ το Υπουργείο Τουρισμού θα εκπροσωπήσει ο ΓΓ Γραμματέας, κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

 

Την εκδήλωση θα ξεκινήσουν με τις κεντρικές ομιλίες τους ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, και ο ΓΓ του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Αναστάσιος Λιάσκος. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των εισηγητών και η παρουσίαση της μελέτης «Αξιολόγησης, Αναθεώρησης και Εξειδίκευσης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου».

 

Οι εργασίες της ημερίδας θα προβληθούν ζωντανά με εικόνα και ήχο την Τρίτη, στις 10.00 πμ, μέσα από τον ιστοχώρο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, https://www.pnai.gov.gr .