Φανερά ικανοποιημένος για την υψηλή ποιότητα που καταγράφεται στην εκτέλεση χρηματοδοτούμενων έργων στο νησί της Ρόδου, εμφανίστηκε ο Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης Johannes Hahn, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε, μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης και Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Οι Johannes Hahn και Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκέφθηκαν την Παναγία του Κάστρου και το Καστέλο, έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ), ενώ είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου. Πρόκειται για εταιρία, η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όντας η μεγαλύτερη στην παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων μέλισσας.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος από την πορεία και την ποιότητα των εκτελούμενων χρηματοδοτούμενων έργων, καθώς και από τη λειτουργία της εταιρίας που αναπτύσσεται δια μέσου προγράμματος χρηματοδότησης, συγχαίροντας τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την προσπάθεια που καταβάλλει, τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής, όσο και για την προβολή και προώθηση του νησιώτικου πλέγματος.

Τέλος , ο κ. Hahn,  συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου για την εκλογή του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Νήσων της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης, τονίζοντας ότι είναι “ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την πλέον κατάλληλη θέση”, αφού είναι εκπρόσωπος μια νησιωτικής περιοχής που συμπεριλαμβάνει όλα τα είδη των νησιών.

image_print