Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η 46η Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής Ρόδου, που άνοιξε τις πύλες της στο κοινό την 13η Αυγούστου και θα διαρκέσει έντεκα ημέρες, έως και την 23η Αυγούστου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πιστή στην υπόσχεσή της, είναι εκεί αναλαμβάνοντας το κομμάτι της Αγροτικής Οικονομίας, στοιχείο που προσθέτει στη σημασία και παρέμβαση του θεσμού στην τοπική ανάπτυξη.

Τα είκοσι περίπτερα της Περιφέρειας φιλοξενούν εταιρίες μεταποίησης και τυποποίησης από τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ήδη χιλιάδες κόσμου, έχουν επισκεφθεί την έκθεση της Κρεμαστής, αριθμός που θα πολλαπλασιαστεί μέχρι και την λήξη της φετινής διοργάνωσης. Τα σχόλια για την φετινή αλλαγή είναι μόνο θετικά και σίγουρα έγινε η αρχή για την ποιοτική αναβάθμιση της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

Μέσω της Έκθεσης αναδεικνύονται τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου και δίνεται η ευκαιρία να τα γνωρίσει ο επισκέπτης μας, ο ντόπιος πληθυσμός και οι επαγγελματίες.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αρμόδιος για τον πρωτογενή τομέα, Σωτήρης Παμπάκας, αναφορικά με την φετινή διοργάνωση, έγινε το πρώτο βήμα για την περαιτέρω αναβάθμιση της έκθεσης και θα υπάρξει συνέχεια.