Μία μοναδική ευκαιρία προβολής της Σύρου και της μοναδικής φυσικής ομορφιάς της, αναμένεται  να αποτελέσουν τα γυρίσματα της ταινίας του Σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου που θα πραγματοποιηθούν στο νησί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ταινία με τίτλο "Καρτ ποστάλ από το τέλος",  σε συμπαραγωγή της  COSMOTE TV, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου  " Short Film Factory Film Fund", εγχείρημα που αγκαλιάζει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για μια οικογενειακή περιπέτεια, μια παραγωγή με το ελκυστικό φυσικό τοπίο της Σύρου να την πλαισιώνει, αναδεικνύοντας την κουλτούρα και τον πολιτισμό  της.

 Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης "η Περιφέρεια επιλέγει να "αφουγκράζεται" τον ήχο των νέων κινηματογραφιστών, στους εκκωφαντικά πια θορυβώδεις δρόμους της σύγχρονης πραγματικότητάς μας,  να συμπορεύεται με τη δύναμη της εικόνας και των συναισθημάτων που καθιστούν τον κινηματογράφο ουσιαστικό μέσο προώθησης και προβολής των νησιών μας".

image_print