Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τρίτη συνεχή χρονιά στηρίζει ως συνδιοργανωτής την εκδήλωση SantaRunRhodes, η όποια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018.

Το  SantaRunRhodes 2018  συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και του Δήμου Ρόδου.

Στις 23 Δεκεμβρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης για καλό σκοπό, φορώντας στολές του Άγιου Βασίλη. Αφού περιπλανηθούν, θα καταλήξουν σε μια μεγάλη και κεφάτη συναυλία στην πλατεία Κύπρου με τον Ροδίτη καλλιτέχνη Βαλάντη Αυγενικό.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η Προσφορά, η Προβολή του νησιού μας, στα μέσα ενημέρωσης, στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Διασκέδαση(ψυχική ανάταση που έχει ανάγκη ο κόσμος).

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις  σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, προσφέροντας στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και τα δύο έτη συνολικά το ποσό των €14.500.

Φέτος το SantaRunRhodes στηρίζει: τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας

Περισσότερα για την Εκδήλωση

Η προσέλευση των Άγιων Βασίληδων θα ξεκινήσει στις 16.00 στην πλατεία Ιπποκράτους (συντριβάνι) στην Παλιά Πόλη, ενώ η εκκίνηση της πορείας θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 με τερματισμό στην πλατεία Κύπρου, όπου στις 19:00 θα ξεκινήσει η συναυλία με τον Βαλάντη Αυγενικό.

Συμμετοχή

Όποιος επιθυμεί να πάρει μέρος στο Santa Run Rhodes 2018 πρέπει να δηλώσει συμμετοχή, καθώς και να προμηθευτεί τη στολή του στο «Σπιτάκι του Santa Run» που βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου.