"Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου και τα Προϊόντα των νησιών μας " ΡΩ – /rho/ " στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκτιμώντας την υψηλή συνεισφορά του στις οικογένειες της Ρόδου που χρήζουν στήριξης για την επίβιωσή τους"

 

 

Την Πέμπτη 24/10/2013 εκ μέρους της ΕΑΣΔ, ο πρόεδρος κ. Πιτροπάκης Εμμανουήλ και ο Δ/ντής της κ. Κριτσωτάκης Γιώργος παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου 700 κιλά πατάτες, παρουσία του  Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη  και της εντεταλμένης Περιφερειακής Σύμβουλου κ. Μουτάφη Δέσποινας  οι οποίοι  τους ευχαρίστησαν για την προσφορά.

Η ποσότητα πατάτας που δώρισε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου στο κοινωνικό παντοπωλείο αντιστοιχεί  στις πρώτες πωλήσεις των προϊόντων των νησιών μας " ΡΩ – /rho/ ".

Σημειώνεται ότι " ΡΩ – /rho/ " είναι τα τοπικά προϊόντα που πρόσφατα ξεκίνησε να τυποποιεί και να διαθέτει η ΕΑΣΔ προκειμένου να στηρίξει περαιτέρω την τοπική οικονομία και να δώσει στα δικά μας προϊόντα μια συγκεκριμένη ταυτότητα.

 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου συγχαίρει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την σημαντική τους προσπάθεια στη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, ενώ δεσμεύεται να επαναλαμβάνει παρόμοιες δράσεις συχνότερα στο μέλλον. Επίσης καλεί όλες τις παραγωγικές μονάδες του νησιού να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους στην προσπάθεια αυτή.

 

 

 

 

 

image_print