Με το ΦΕΚ 398/22-2-13 η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ειρήνη Σβύνου του Κων/νου, που εκλέγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ανέλαβε τον τομέα Πολιτισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το Νομό Δωδεκανήσου.

Στόχος της κ. Σβύνου είναι η σταθερή στήριξη των φορέων, των συλλόγων, των πολιτιστικών ομάδων στο νομό μας, ώστε ο πολιτισμός ως εκ των κορυφαίων επιλογών και δράσεων της στρατηγικής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου να εξακολουθεί να κατέχει κυρίαρχη θέση στη συνολική προβολή των νησιών μας.

Η κ. Σβύνου και οι υπηρεσιακοί συνεργάτες της, είναι στην διάθεση του κόσμου του πολιτισμού στο νομό μας, τόσο για την ανάπτυξη του σχεδιασμού των δράσεων για την τρέχουσα περίοδο, όσο και την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των παραγόντων του πολιτισμού στο νομό μας.

Τέλος, οι τομείς  πολιτισμού της Περιφέρειας τόσο στη Δωδεκάνησο όσο και στις Κυκλάδες προγραμματίζουν εκδηλώσεις κοινού ενδιαφέροντος που θα αναπτύσσονται στα νησιά μας για την ενδυνάμωση της συνεργασίας των φορέων του πολιτισμού και στους δύο νομούς.