Το σπουδαίο κοινωνικό έργο του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εξήρε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή την απόφαση των ΕΛΠΕ να χορηγήσουν δωρεάν πετρέλαιο για την κάλυψη των αναγκών σχολικών μονάδων.

Η χορηγική δραστηριότητα του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ξεκίνησε σήμερα επισήμως, από το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του Έμπωνα, το οποίο επισκέφθηκε  ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων των ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και στελεχών της Περιφερειακής αρχής, ο κ. Κορωναίος ανακοίνωσε την χορηγία 2.000 λίτρων πετρελαίου, για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αντίστοιχες χορηγίες θα γίνουν και σε άλλα σχολεία της περιοχής, τα οποία θα ανακοινωθούν από τα ΕΛΠΕ.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή των ΕΛΠΕ, έρχεται σε συνέχεια της αποδοχής του αιτήματος του Περιφερειάρχη, για την χορηγία 5.000 λίτρων καυσίμου κίνησης , τα οποία τροφοδότησαν  τα μηχανήματα της Περιφέρειας, στου στρατού και όλων των δυνάμεων που εργάστηκαν για την αντιμετώπισης των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας στο νησί της Σύμης.

Από τον Έμπωνα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δήλωσε: «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, που ο Όμιλος ΕΛΠΕ δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία στα νησιά μας. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί. Στον Όμιλο ΕΛΠΕ, η Περιφέρειά μας αναγνωρίζει ένα σημαντικό σύμμαχο».

 

image_print