Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του «Festival of Speed», που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την καταλυτική συμβολή στην διεξαγωγή του φεστιβάλ αυτοκινήτων, δεδομένου ότι η Περιφέρεια ήταν ο κύριος φορέας στήριξης της  διοργάνωσης.

Τα μέλη της επιτροπής, Γιώργος Πετρόπουλος, Νίκος Πουλιού, Παναγιώτης Σταυριάς και Κώστας Χατζηχριστοδούλου, παρόντος και του Εντεταλμένου Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Περιφερειακού Συμβούλου, Νίκου Νικολή, ζήτησαν από τον κ. Χατζημάρκο, τη βοήθεια της Περιφέρειας ώστε το φεστιβάλ αυτοκινήτων, όχι μόνο να επαναληφθεί αλλά και να καθιερωθεί ως θεσμός για τη Ρόδο.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, συνεχάρη τα μέλη της επιτροπής και εξήρε την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, ώστε μια απαιτητική διοργάνωση όπως  αυτή, να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία και απήχηση.  Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την στήριξη της Περιφέρειας, όχι μόνο για την επανάληψη αλλά και για την θεσμοθέτηση του “Festival of Speed”, το οποίο έρχεται να ενισχύσει τον στόχο που έχει θέσει η Περιφερειακή Αρχή, να ξαναβάλει το νησί της Ρόδου στον πανελλήνιο αλλά και τον διεθνή χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε να «ζυμώνεται» από τον Οκτώβριο του 2016, οπότε έγιναν οι πρώτες επαφές της Περιφερειακής Αρχής με εκπροσώπους του χώρου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

image_print