Μετά το επίσημο πρόγραμμα της πρώτης μέρας του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, επισκέφθηκε τον Οίκο Ευγηρίας  Δωδεκανήσου “Χαραλάμπειο”  για την ανταλλαγή ευχών με τους φιλοξενούμενους, την διοίκηση και το προσωπικό της κοινωνικής δομής.

Στην επίσκεψη, που ενέχει το μήνυμα των προτεραιοτήτων της Περιφερειακής Αρχής, τον κ. Χατζημάρκο  συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου, Γιάννης Μηνατσής και οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Χρήστος Ευστρατίου και Κάλλιστος Διακοεωργίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης , ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του, συνομίλησαν και  με την διοίκηση και το προσωπικό του Γηροκομείου, τους οποίους συνεχάρησαν   για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν και για το πολύ υψηλό  επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.

Για την επίσκεψή του στο “Χαραλάμπειο» ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Οι στόχοι του 2019, μεγάλοι και μικροί, ξεκινούν και καταλήγουν στη κοινωνία. Για να ξέρουμε όλοι τι και ποιούς υπηρετούμε στην πολιτική. Στη χρονιά που σήμερα ξεκινά, στόχος μας  είναι, οι διαθέσιμοι πόροι του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, να φτάσουν στο βάθος των κοινωνικών προβλημάτων και να παράξουν αποτέλεσμα».
 

 

 

image_pdfimage_print