Διευρυμένες και στοχευμένες συναντήσεις για κάθε νησί των Κυκλάδων ξεκινούν με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

 

Με στόχο την επίλυση των δυσκολιών αλλά και τον ουσιαστικό προγραμματισμό και σχεδιασμό για το μέλλον με βάση τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε νησιού, μέσα από τη συνεργασία των δυο βαθμίδων Αυτοδιοίκησης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (7/06) η πρώτη συνάντηση με επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν το νησί της Άνδρου.

 

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος της Άνδρου, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άνδρου, οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Π. Ε. Άνδρου, οι προϊστάμενο των διευθύνσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου προκειμένου να εξεταστούν και τα σημαντικά θέματα υγείας.

 

Ο κ. Πουσσαίος επισημαίνει πως στόχος της πρωτοβουλίας είναι ο πληρέστερος καθορισμός του πεδίου δράσης της Περιφέρειας και των Δήμων εστιάζοντας στο αναπτυξιακό κομμάτι σε συνδυασμό με τις εθνικές και ευρωπαϊκές προοπτικές.

 

Αντίστοιχες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί και θα ολοκληρωθούν σε ορισμένο χρόνο για όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

image_print