Με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου, Ταξίαρχο, κ. Γεώργιο Γεωργακάκο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντά του μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Τον κ.  Γεωργακάκο  συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Ανθούλης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Αστυνόμος Α' Πέτρος Βασιλάκης.

Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, υπογραμμίζοντας την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ περιφέρειας και αστυνομίας, διαβεβαιώνοντας  ότι η αγαστή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με τον κ. Γεωργακάκο  να αναφέρεται στην σταθερή, στενή και εποικοδομητική σχέση και συνεργασία με τις αρχές του τόπου στην επίτευξη του σταθερού στόχου της διαφύλαξης της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών των νησιών μας.

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες εξειδικευμένες συναντήσεις αφού " Το έργο της αστυνόμευσης και της τήρησης της δημόσιας τάξης, αλλά και της προστασίας των πολιτών είναι για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίοy υψηλής  προτεραιότητας".

image_print