Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη του απερχόμενου και του νέου Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ – ΕΛΑΚΤ

 

Στο πλαίσιο της παράδοσης της διοίκησης της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης  Λιμενικού Σώματος  – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τον απερχόμενο Διοικητή, Υποναύαρχο ΛΣ,  Ιωάννη Αργυράκη στον νέο, Παντελή Χαμέτη, Πλοίαρχο ΛΣ και μέχρι πρότινος Λιμενάρχη Κω,  οι δύο αξιωματικοί του Λιμενικού  πραγματοποίησαν σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα, πολύ περισσότερο σε μια κρίσιμη περίοδο μεγάλων προκλήσεων για την περιοχή των Δωδεκανήσων.  Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Αργυράκη για τη μέχρι σήμερα προσφορά του και για την άψογη  συνεργασία  Επίσης, συνεχάρη τον κ. Χαμέτη για την ανάληψη των καθηκόντων του  και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα συνεχίσει σταθερά  να είναι στη διάθεση του Λιμενικού Σώματος για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων.

Η 8η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ έχει έδρα τη Ρόδο και περιοχή δικαιοδοσίας της αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου, Καρπάθου, Κω και Ρόδου.