ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100 – τηλ. 22413.60510,556 φαξ: 22410. 74200

email: moutafidesp@yahoo.gr

Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος

Δέσποινα Μουτάφη

                                         

                        

Ηλιαχτίδες Αγάπης, Εθελοντισμού αλλά προπάντων Ελπίδας, φώτισαν χθες το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και κατ΄ επέκταση την κοινωνία μας. Για δεύτερη φορά φέτος, η πρώτη ήταν το Πάσχα, οι Σύλλογοι Δωδεκανησίων Φοιτητών, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της υπεύθυνης της Κοινωνικής Μέριμνας κας Μουτάφη Δέσποινας, και διοργανώθηκε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία νέων με την υποστήριξη και του συλλόγου «Αδελφότης Αίματος». Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι την κίνηση των φοιτητών στήριξαν ενεργά γονείς και συγγενείς τους που προσήλθαν και έδωσαν αίμα.

 

Μαζί με τους φοιτητές, παρούσα σε όλη την διαδικασία ήταν η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος κα Δέσποινα Μουτάφη   και ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος που είναι εθελοντής αιμοδότης.

 

Παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων Φοιτητών Πατρών, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής και Ρεθύμνου,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αδελφότης Αίματος» κος Φιλήμονας Νικολάου και βέβαια οι γιατροί και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ρ. οι οποίοι με χαρά και συγκίνηση, υποδέχτηκαν τους νέους μας.