Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ασφαλείς, λειτουργικές και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους, προχωρά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Κρεμαστής, καθώς και στην χρηματοδότησή τους με το ποσό των 200.000 ευρώ.

Για το σκοπό αυτό, υπεγράφη Διαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου,  για την εκτέλεση του έργου «Κλειστό Μπάσκετ Κρεμαστής», το αντικείμενο της οποίας αφορά στην παραχώρηση της  αρμοδιότητας εκτέλεσης του έργου, από τον Δήμο Ρόδου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι εργασίες που θα γίνουν, περιλαμβάνουν την επιδιόρθωση φθορών λόγω της χρήσης του Γυμναστηρίου αλλά και συντήρηση τμημάτων της κατασκευής που παρουσιάζουν ζημιές.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό 200.000 € και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

image_print