Εκ μέρους της Γενικής Γραμματέα, κας Ελένης Μαριάνου, και του συνόλου των μελών της Επιτροπής Νήσων της CPMR απέστειλε επιστολή προς την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Επιτροπής Νήσων, κ. Jean-Didier Hache.

 

Με την επιστολή του ο κ. Hache συνεχάρη την κα Φτακλάκη για την επιτυχία της 34ης Γενικής Συνέλευσης και την ευχαρίστησε για την άρτια διοργάνωση και τον συντονισμό που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή των εργασιών της Επιτροπής Νήσων στις 22 και 23 Απριλίου στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο. Επίσης, συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής την κα Ελευθερία Νικηταρά, στέλεχος της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.».

 

Ο κ. Hache δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και την Αντιπεριφερειάρχη για την τοπική φιλοξενία, καθώς και για την συμμετοχή του Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης, κ. Johannes Hahn, ο οποίος προσεκλήθη από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και συνέβαλλε στην διαμόρφωση υψηλού επιπέδου συζητήσεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές Ευρωπαϊκές Περιφέρειες.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – 3 Μαρτίου 2024
https://www.pnai.gov.gr/archives/oldposts/epistoli-tou-ektelestikou-grammatea-tis-epitropis-nison-k-jean-didier-hache